Doofblinden Kamp 2017

Doofblinden Kamp 2017

DBCX
Midweek van 7 augustus tot  11 augustus 2017 Waar ? Bakkeveen, accommodatie Nieuw Allardsoog De slaap verblijven met terras bevinden zich in een prachtig bos, heide en polderlandschap Ontstaan van het idee In 2009 en 2010 zijn vier van onze bestuursleden van DBCX naar het doofblinden kamp in Seabeck in Amerika geweest. Daar kwamen doofblinden mensen en vrijwilligers uit de hele wereld bij elkaar. Tijdens dit kamp werd duidelijk dat doofblinden heel zelfstandig kunnen zijn en dat vrijwilligers alleen informatie geven zodat de doofblinde persoon zelf alle dingen kan doen. Dus met andere woorden de doofblinde leidt en bepaalt zelf. We zijn ons er bewust van dat we dit in Nederland nog te weinig doen, daarom het idee om in Nederland een doofblinden kamp te organiseren. Algemene informatie Gebaseerd op de…
Read More
Midweekvakantie voor DoofBlinden 2017

Midweekvakantie voor DoofBlinden 2017

Algemene agenda
Van 4 tot en met 8 september 2017 organiseert de Nederlandse Stichting voor DoofBlinden dit jaar weer midweekvakantie voor doofblinden. De Nederlandse Stichting voor Doofblinden is opgericht in 1967 dus bestaat dit jaar 50 jaar. Wij willen een extra feestelijke uitgaans dag verzorgen, dus hoort zegt het voort en benadrukken bij al je vrienden voor een hartelijk welkom en zeker deelnemen aan de dag.
Read More
Uitgaansdag DoofBlinden

Uitgaansdag DoofBlinden

Algemene agenda
30 september 2017 De Nederlandse Stichting voor DoofBlinden organiseert op 30 september dit jaar in Woerden. Hou je datum vrij in je agenda. Het wordt leuke programma gepland op deze dag. We vieren ivm 50 jaar uitgaansdag van het feestelijk dag. De Nederlandse Stichting voor DoofBlinden organiseert dit jaar voor bijzondere dag voor Doofblinden om uit te gaan. De Nederlandse Stichting voor Doofblinden is opgericht in 1967 dus bestaat dit jaar 50 jaar. Wij willen een extra feestelijke uitgaans dag verzorgen, dus hoort zegt het voort en benadrukken bij al je vrienden voor een hartelijk welkom en zeker deelnemen aan de dag.
Read More