Uitgaansdag: Bezoek bij de dorpsdokter Museum

Uitgaansdag: Bezoek bij de dorpsdokter Museum

Tactiel Ontmoeten
Tactiel Ontmoeten organiseert een uitgaansdag voor doofblinden op 29 april. De Vierhanden gaat ook mee. Je hoeft dus niet te kiezen en het wordt een gezellige dag! Museum De Dorpsdokter Het museum De Dorpsdokter is een museumgeschiedenis over dokters, apotheek, enz. Er zijn verschillende dokters, zoals tandarts, huisarts, etc. Je mag ook dingen aanraken en voelen. We krijgen ook een gids dat zij vertellen over de dokter van vroeger. Programma: 12.00 – 13.00: Verzamelen, koffie/thee drinken en eigen lunchpakket mee. Ze verkopen geen lunch. Daarna een uitleg over een programma 13.00 – 17.00: Museum de Dorpsdokter 17.00 – 19.00: Naar huis of naar Intermezzo (Italiaanse Restaurant) Toegankelijkheid: Geleidehonden mogen mee. Er is voldoende verlichting, maar op sommige plekken is het donker. Rolstoel is ook goed beschikbaar, alleen boven trap hebben…
Read More
Midweekvakantie voor DoofBlinden 2017

Midweekvakantie voor DoofBlinden 2017

Algemene agenda
Van 4 tot en met 8 september 2017 organiseert de Nederlandse Stichting voor DoofBlinden dit jaar weer midweekvakantie voor doofblinden. De Nederlandse Stichting voor Doofblinden is opgericht in 1967 dus bestaat dit jaar 50 jaar. Wij willen een extra feestelijke uitgaans dag verzorgen, dus hoort zegt het voort en benadrukken bij al je vrienden voor een hartelijk welkom en zeker deelnemen aan de dag.
Read More
Uitgaansdag DoofBlinden

Uitgaansdag DoofBlinden

Algemene agenda
30 september 2017 De Nederlandse Stichting voor DoofBlinden organiseert op 30 september dit jaar in Woerden. Hou je datum vrij in je agenda. Het wordt leuke programma gepland op deze dag. We vieren ivm 50 jaar uitgaansdag van het feestelijk dag. De Nederlandse Stichting voor DoofBlinden organiseert dit jaar voor bijzondere dag voor Doofblinden om uit te gaan. De Nederlandse Stichting voor Doofblinden is opgericht in 1967 dus bestaat dit jaar 50 jaar. Wij willen een extra feestelijke uitgaans dag verzorgen, dus hoort zegt het voort en benadrukken bij al je vrienden voor een hartelijk welkom en zeker deelnemen aan de dag.
Read More