Wandeling op 3 juni

Algemene agenda
In de prachtige omgeving van Baarn kennismaken of bijpraten met andere Ushers en mensen uit hum omgeving, spreekt dat u, jou aan? Reserveer dan de middag van 3 juni in de agenda! Begin dit jaar maakte ik kennis met Kees en Mia de Beurs. Ze hadden m’n website gevonden omdat Kees ook het Ushersyndroom heeft, en waren benieuwd naar de wandel UPs die ik daar vorig jaar aankondigde. Maar deze zijn niet doorgegaan. We hebben dus met z’n drieën afgesproken, bij m'n favoriete café. Het was een leuke en waardevolle ontmoeting: een mix van gezelligheid, kennismaking, herkenning en interessante ervaringen. Omdat we alledrie houden van wandelen willen we zaterdagmiddag 3 juni een mooie wandeling gaan maken. Het lijkt ons tof en gezellig om dan ook andere Ushers te ontmoeten, en…
Read More
Midweekvakantie voor DoofBlinden 2017

Midweekvakantie voor DoofBlinden 2017

Algemene agenda
Van 4 tot en met 8 september 2017 organiseert de Nederlandse Stichting voor DoofBlinden dit jaar weer midweekvakantie voor doofblinden. De Nederlandse Stichting voor Doofblinden is opgericht in 1967 dus bestaat dit jaar 50 jaar. Wij willen een extra feestelijke uitgaans dag verzorgen, dus hoort zegt het voort en benadrukken bij al je vrienden voor een hartelijk welkom en zeker deelnemen aan de dag.
Read More
Uitgaansdag DoofBlinden

Uitgaansdag DoofBlinden

Algemene agenda
30 september 2017 De Nederlandse Stichting voor DoofBlinden organiseert op 30 september dit jaar in Woerden. Hou je datum vrij in je agenda. Het wordt leuke programma gepland op deze dag. We vieren ivm 50 jaar uitgaansdag van het feestelijk dag. De Nederlandse Stichting voor DoofBlinden organiseert dit jaar voor bijzondere dag voor Doofblinden om uit te gaan. De Nederlandse Stichting voor Doofblinden is opgericht in 1967 dus bestaat dit jaar 50 jaar. Wij willen een extra feestelijke uitgaans dag verzorgen, dus hoort zegt het voort en benadrukken bij al je vrienden voor een hartelijk welkom en zeker deelnemen aan de dag.
Read More