Doofblinden Kamp 2017

Home / DBCX / Doofblinden Kamp 2017

Midweek van 7 augustus tot  11 augustus 2017

Waar ?

  • Bakkeveen, accommodatie Nieuw Allardsoog
    De slaap verblijven met terras bevinden zich in een prachtig bos, heide en
    polderlandschap
  • Ontstaan van het idee

In 2009 en 2010 zijn vier van onze bestuursleden van DBCX naar het doofblinden kamp in Seabeck in Amerika geweest. Daar kwamen doofblinden mensen en vrijwilligers uit de hele wereld bij elkaar. Tijdens dit kamp werd duidelijk dat doofblinden heel zelfstandig kunnen zijn en dat vrijwilligers alleen informatie geven zodat de doofblinde persoon zelf alle dingen kan doen. Dus met andere woorden de doofblinde leidt en bepaalt zelf. We zijn ons er bewust van dat we dit in Nederland nog te weinig doen, daarom het idee om in Nederland een doofblinden kamp te organiseren.

Algemene informatie

Gebaseerd op de ideeën van Seabeck, willen wij hier in Nederland een Doofblinden kamp organiseren. We willen mensen met een beperking in horen en zien, graag bij elkaar brengen om te, ontwikkelen, empoweren, ontspannen en gezellig samen te zijn!

Alles bij elkaar opgeteld zal het een uniek kamp worden! Dus mis ‘m niet!

Kijk op www.dbcx.nl en opgeven is niet meer mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *